Hvem er AROC?

AROC.DK drives af Rasmus Kjeldsen der har været involveret i motocross og action sports siden 1993. Først som motocross racer hvor han kørte i den bedste klasse og deltog nogle år i Herning supercross. Det blev til et par års pause fra motocross mens tiden blev brugt på mountainbike og bmx cykler før motocross igen begyndte trække i ham denne gang var det fmx (freestyle motocross) og mini bikes der skulle køres og flyves på. I 2006 landede Rasmus det første backflip i Danmark på en ”minibike”. Efter en lang skades pause blev det til Backflip på en YAMAHA 250 cc og fik sat Danmark på flip kortet, kun et år efter Tyskland kom på. Rasmus har også vundet 3 DM i minibike racing de sidste år. Og deltaget i Las Vegas mini supercorss 2 gange for Pitsterpro. Det er efterhånden blevet til mange shows rundt i landet, hvor Rasmus har vist sit spektakulære show og nytænkende indgang til motocross. Rasmus speaker xsport for DR3 , Winter xgames , summer xgames og xfighters. Hvor Motocross og BMX summer xgames holdet vandt årets SPORTS TV PRIS i 2013. Første gang DR sporten har vundet en tv pris. Rasmus har også deltaget i tv programmerne Kurt kom forbi tv2øst , Versus DR1 , drengerøv DR ultra og et par tv reklamer. Aroc.dk sponsore også andre sports atleter og prøver at brede xsport ud i Danmark..

HVAD KAN AROC.DK FOR DIG ELLER DIN ARBEJDS PLADS:

1. Vi udlejer minicrossere til alle interesserede. I har mulighed for at komme ud på vores bane, men vi har også mulighed for at kommer ud med cyklerne til jer. Vi køre gerne ud i hele landet. Minicross er for alle og kræver ingen erfaring med motocross.

2 . Vi laver freestyle motocross og bmx minibike backflips  til alle slags events rundt i hele landet. Showet kan også kombineres med udlejning af minicrossere.

3 . Der er også mulighed for at komme ud på vores anlæg og køre på fmx ramper , skumpit (skum træningsgrav) eller på minibike banen. Der er både mulighed for at leje cykler  eller at medbringe din egen cykel/motocrosser.
Der tilbydes også træningsskole i FMX – BMX og MINICROSS.